Charter eco-driving

Het Charter Eco-using is een initiatief van de Bond Beter Leefmilieu (BBL), Inter Environment Wallonie (IEW), GOCA (Groepering van erkende ondernemingen voor autokeuring en rijbewijs), de Federatie van Autorijscholen en de Vlaamse Stichting Verkeerskunde. Charter eco-driving.

Samen lanceren ze een Charter Eco-using voor rijscholen, en dit zowel in Vlaanderen als in Wallonië. Eco-driving staat voor het rijden op een manier die aangepast is aan de moderne motortechnologie. Dit komt niet alleen het milieu, maar alrightde portemonnee (tot 10% minder brandstofverbruik) en de levensduur van de motor ten goede.

Ook Rijschool Hendriks heeft dit constitution ondertekend. Al onze lesgevers hebben een bijscholing in eco-riding gekregen. Zo krijgt elke kandidaat een economische, milieuvriendelijke en verkeersveilige rijstijl aangeleerd.

Het Charter Eco-using is een initiatief van de Bond Beter Leefmilieu (BBL), Inter Environment Wallonie (IEW), GOCA (Groepering van erkende ondernemingen voor autokeuring en rijbewijs), de Federatie van Autorijscholen en de Vlaamse Stichting Verkeerskunde Samen lanceren ze een Charter Eco-using voor rijscholen, en dit zowel in Vlaanderen als in Wallonië. Eco-driving staat voor het rijden op een manier die aangepast is aan de moderne motortechnologie. Dit komt niet alleen het milieu, maar alrightde portemonnee (tot 10% minder brandstofverbruik) en de levensduur van de motor ten goede. Ook Rijschool Hendriks heeft dit constitution ondertekend. Al onze lesgevers hebben een bijscholing in eco-riding gekregen. Zo krijgt elke kandidaat een economische, milieuvriendelijke en verkeersveilige rijstijl aangeleerd. Charter eco-driving